Laden...

Cursus massage bij Fibromyalgie

Bijna 2 miljoen mensen hebben een vorm van reuma. Dit gaat vaak gepaard met last van pijn en stijfheid in gewrichten of spieren en vermoeidheid. Tijdens deze cursus heb ik geleerd hoe je door speciale technieken de pijn kunt verlichten en de beweegbaarheid kunt bevorderen.

Cursus Masterclass Tinnitus en TMD

Deze leerzame cursus geeft een goed beeld van wat de oorzaken zijn van Tinnitus (piep, brom in het oor). Welke vormen zijn te behandelen en hoe pak je het aan. Bij oorzaken denk je vaak aan : ouderdom, gehoorschade en stress maar het kan ook komen door: verkeerde werkhouding, nekhernia, spierspanning, littekens, medicatie, een tandartsbehandeling, diabetes of een hoge bloeddruk. Kaakproblemen zijn vaak ook een oorzaak van tinnitus.

Trainingdag dry needling

Ter verlenging van mijn licentie wordt er 10 juni a.s. een trainingsdag georganiseerd.

Deze trainingsdag biedt de mogelijkheid om te werken op spieren die je in de praktijk niet zo frequent behandelt, technieken te laten controleren en verfijnen, nieuwe technische varianten in te brengen en te bediscussiƫren en casussen te bespreken

Cursus Masterclass mobilisaties en manipulaties extremiteiten

Deze 3 daagse cursus heb ik 26 september afgerond. Tijdens deze cursus leer ik een veilige techniek om gewrichten te manipuleren. Manipuleren is een korte, snelle gecontroleerde rekbeweging van het gewrichtskapsel. Dit is geen kraken!! Het effect hiervan is dat het gewricht weer soepeler kan bewegen. Zeker als je het combineert met massage en fascietechnieken (het losmaken van de huidlagen). Je merkt al na de behandeling verschil.